Kriti

Het leukste restaurant van Purmerend

WIJ ZIJN OPEN VOOR AFHAAL!


BENEFIETAVOND HOSPICE PURMEREND

23 APRIL
Deze avond staat in het teken van Hospice purmerend.
Deze avond kunt u genieten van een 4-gangen tapasmenu incl. dessert met koffie/thee (incl. bier/fris/wijn/ouzo) en zal er ook live-muziek aanwezig zijn.INLOOP: 18:00/18:30 uur (start om 14:00 uur)
TOT 17:00 uur
KOSTEN: € 24,50

Gratis parkeren


BUSREIS naar KETEL 1 in Schiedam

10 JUNI
Met een luxe bus vertrekken we om 10:45 uur vanaf de Neckerstraat 3 (KRITI Purmerend) Om 12:30 uur worden we ontvangen met een broodjeslunch voorafgaand aan de Tour in de Nolet Distillery, waar Ketel 1 Jenever en Ketel 1 Matuur worden gemaakt. Om 13:30 uur start de tour door de distilleerderij van ruim 2,5 uur.

Het bezoek bestaat uit: ontvangst in Molen de Nolet met broodjeslunch en een (korte) inleiding, bezichtiging van Molen De Nolet en vertoning van een film, uitgebreide tour door het bedrijf, stokerij, bottelarij, fustenzolder, museum, logistiek centrum en de oude directie kantoren. De minimum leeftijd voor deelname aan de rondleiding is 18 jaar. Fotograferen is niet toegestaan. De route is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.


VAN: 10:30 UUR
TOT 17:30 uur
KOSTEN: € volgt nog

BLIJF GEZOND LIEVE GASTEN!


KRITI & FILM
Genieten van ons bekende 3-gangen tapas menu en daarna naar de film bij VUE Purmerend. Nu voor slechts €32 euro. Voor meer info klik hierKRITI & ESCAPEROOM
Vanaf nu kun je bij Kriti eten en daarna naar de escaperoom in Purmerend. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn! Voor meer info klik hier

Ontmoet nieuwe mensen (40+)

29 MAART
KRITI doet de deuren open voor mensen van 40+ en ouder om kennis te maken en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Kom gezellig langs voor een drankje en een gezellig praatje.

VAN: 14:00 UUR
TOT 16:30 uur
Gratis parkeren